Zorgeloos uitbesteden

Voor onze klanten zijn een constant hoge kwaliteit, leverbetrouwbaarheid en goede informatievoorziening van groot belang. Daarom hechten wij waarde aan het vertrouwen dat klanten aan ons geven. Onze bedrijfsvoering is erop gericht om onze klanten te ontzorgen.

Kwaliteit

Kwaliteit vormt een integraal onderdeel van de bedrijfsvoering van Tieltjes. Dat begint al bij de fabriek. Bij een bezoek zal het u opvallen hoe licht en schoon de bedrijfshal is. In de fabriek, die ruim is opgezet, staat een modern en hoogwaardig machinepark opgesteld. Onze engineers zijn goed opgeleide vaklieden die passie hebben voor de producten die ze maken. Wij selecteren vooral mensen die onze liefde delen voor het draaien en frezen van onderdelen van exceptioneel hoge precisie en kwaliteit. Om te zorgen voor een continue kwaliteit is veel zorg besteed aan de werkprocessen. Kwaliteitsbewaking is een integraal onderdeel van het fabricageproces. Op eventuele aandachtspunten of mogelijkheden voor verbeteringen wordt snel gereageerd: we zijn continu gericht op het verbeteren van onszelf. Zo verzekeren we ons ervan dat elk onderdeel dat onze fabriek verlaat voldoet aan de eisen van de klant. Tieltjes beschikt over een ISO 9001 certificaat en onze onderdelen vinden al jaren hun weg naar diverse toepassingen, zelfs in de lucht- en ruimtevaart. En daar zijn we best trots op.

Conformiteit

De onderdelen die wij fabriceren worden vaak toegepast in bedrijfskritische producten. Ook hebben onze klanten vaak te maken met certificering of andere regelgeving die eisen stelt aan de constante kwaliteit van de producten. Enerzijds is Tieltjes in staat om onderdelen te fabriceren die moeten voldoen aan hoge eisen; bijvoorbeeld ten aanzien van maatvoering of afwerking. Anderszijds zijn onze processen zo ingeregeld dat wij de conformiteit van de onderdelen kunnen garanderen.

Continuïteit

Tieltjes is gespecialiseerd in seriematige productie. Onze klanten zijn voor het grootste deel OEM-fabrikanten met een scala aan producten. Elk product heeft een eigen life cycle van meerdere jaren. Vaak wel meer dan 10 jaar als rekening wordt gehouden met de aftersales en levering van onderdelen nadat de productie is gestopt. Het sourcingvraagstuk heeft daarmee een strategisch karakter.

Tieltjes is een familiebedrijf dat al meer dan 50 jaar bestaat waarin het zich heeft ontwikkeltd tot een betrouwbare speler met veel ervaring in uiteenlopende branches. Onze focus is gericht op lange termijn relaties waarbij we onze klanten ondersteunen gedurende de gehele life cycle.

Co-creatie

Onder co-creatie wordt verstaan ‘het samen met klanten ontwikkelen van producten’. Tieltjes heeft zich toegelegd op het fabriceren van onderdelen voor producten van klanten. Soms leveren klanten bij ons hun specificaties in op grond waarvan wij de fabricage inrichten. Steeds vaker vragen klanten onze betrokkenheid al in de ontwerpfase. Wij helpen onze klanten dan bij het ontwikkelen van onderdelen die voldoen aan de eisen en efficiënt kunnen worden gefabriceerd. Bent u een nieuw product aan het ontwikkelen en heeft u belang bij onze kennis en ervaring over precisie verspanen? Neem dan gerust en vrijblijvend contact op voor een kennismaking.

Just in time leveringen

Voorraad houden kost geld, stilstand van de productie ook. Dat vraagt om een juiste keuze van de seriegrootte en om afstemming van leveranties op uw behoefte. Dat is een rekensom waar wij u graag mee helpen. Tieltjes biedt uitgebreide logistieke support waarmee wij de oplossing voor uw sourcing vraagstuk eenvoudig maken.

Documentatie & tracebility

Moet u jaren na de levering van uw product nog vragen beantwoorden of productiegegevens kunnen verstrekken? Dat is voor Tieltjes geen probleem. Gedurende de productie worden alle belangrijke aspecten van het productieproces geregistreerd. Elk product is voorzien van een unieke code waarmee deze traceerbaar is. Belangrijke productiegegevens zoals het gebruikte ingangsmateriaal, de staat van de machine, de verwerkingscondities, de uitvoerende engineer en de meetresultaten worden geregistreerd. Deze data wordt 10 jaar lang bewaard, zodat u hier altijd op terug kunt vallen.

Met ons gedreven team zorgen we voor een continue kwaliteit en verleggen we grenzen

Erwin Tieltjes
CEO
Danny Reuterink
Kwaliteit
Mark Geurink
Werkvoorbereiding
Jurian Tieltjes
Werkvoorbereiding
Henry Splithof
Productie
Yvonne Ketelaar
Verkoop