Medische apparatuur

Betrouwbaarheid is van levensbelang

Innovatie draagt bij aan effectievere zorg

Technologische ontwikkelingen hebben een sterke vlucht genomen in de zorg. MRI-scans, röntgenapparatuur, nierdialyses, endoscopen, lab-apparatuur en operatierobots zijn niet meer weg te denken uit de zorgverlening. De inzet van technologie en medische apparatuur heeft geleid tot ingrijpende product- en procesinnovatie.  Technologische ontwikkelingen bij medische apparaten bevorderen de hersteltijd voor patiënten en drukken daarmee de kosten van gezondheidszorg. De apparatuur wordt steeds verfijnder, preciezer, krachtiger en daardoor

effectiever. Door miniaturisering van medische apparatuur krijgt zij meer toepassingen, bijvoorbeeld op het gebied van diagnostiek. Apparatuur wordt steeds vaker modulair ontworpen waarbij leveranciers veel aandacht besteden aan het gemak van schoonmaken en desinfectie. Medische apparatuur wordt ook in toenemende mate geleased. Mede hierdoor groeit de markt voor gebruikte apparatuur. Daarom is het van groot belang dat ook na langere tijd nog reservedelen kunnen worden geleverd.

Technologische ontwikkelingen hebben een sterke vlucht genomen in de zorg. MRI-scans, röntgenapparatuur, nierdialyses, endoscopen, lab-apparatuur en operatierobots zijn niet meer weg te denken uit de zorgverlening. De inzet van technologie en medische apparatuur heeft geleid tot ingrijpende product- en procesinnovatie.  Technologische ontwikkelingen bij medische apparaten bevorderen de hersteltijd voor patiënten en drukken daarmee de kosten van gezondheidszorg. De apparatuur wordt steeds verfijnder, preciezer, krachtiger en daardoor effectiever. Door miniaturisering van medische apparatuur krijgt zij meer toepassingen, bijvoorbeeld op het gebied van diagnostiek. Apparatuur wordt steeds vaker modulair ontworpen waarbij leveranciers veel aandacht besteden aan het gemak van schoonmaken en desinfectie. Medische apparatuur wordt ook in toenemende mate geleased. Mede hierdoor groeit de markt voor gebruikte apparatuur. Daarom is het van groot belang dat ook na langere tijd nog reservedelen kunnen worden geleverd.

Constant hoge kwaliteit reservedelen dankzij gecontroleerde productie

Producenten van medische apparatuur stellen hoge eisen aan de onderdelen die zij inkopen. Om daaraan te kunnen voldoen beschikken wij over hoogwaardige, gecontroleerde productiefaciliteiten, een cleanroom en een kwaliteitslab dat werkt volgens consciëntieus bewaakte procedures. Zo garanderen wij een constant hoge kwaliteit en conformiteit.