Industriële reiniging

Reiniging van eindproduct of als voorbehandeling

Efficiënt reinigen zonder
beschadigingen

 

Wij beschikken over een hoogwaardig reinigingssysteem van Pero AG. Dit systeem wordt ingezet voor het reinigen en ontvetten van onderdelen die nog verder moeten worden bewerkt of om het gereed product schoon te maken. Daarnaast biedt deze reinigingstechniek de mogelijkheid om zelfs nauwe kanalen en blinde gaten te reinigen tot maximaal 3 milligram restvervuiling per m² product. Door op het product afgestemde reinigingsrekken raken de onderdelen elkaar niet en worden deze door de manier van reinigen niet beschadigd. Naast deze individuele reiniging heeft Tieltjes ook de mogelijkheid om in bulk te reinigen.

Steeds weer de grenzen verleggen en inspelen op nieuwe ontwikkelingen

Met de aanschaf van een oplossing voor industriële reiniging  hebben we ingespeeld op de strengste eisen op het gebied van de reiniging van onderdelen. Zo zijn we altijd op zoek naar manieren om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn. Bijvoorbeeld met de mogelijkheid om zelfs de kleinste producten te kunnen voorzien van een codering. In combinatie met ons strenge kwaliteitscontrole en documentatiesysteem biedt ons dat de mogelijkheid om nog jaren nadat het product is geleverd alle relevante productiegegevens te kunnen verstrekken.

De kwaliteit van onze producten is één van onze belangrijkste onderscheidende waarden. Tieltjes heeft zich steeds weer bewezen als een partner die waarde toevoegt. Dat blijkt al in hun ‘clean factory’ die wel een operatiekamer lijkt en uit de mogelijkheid om producten tussen bewerkingen grondig te reinigen.

Een tevreden klant