Energie

De energietransitie vraagt om innovatieve oplossingen

Technologie faciliteert veranderende energiemarkt

Weinig sectoren zijn zo sterk in ontwikkeling als de energievoorziening. Hernieuwbare vormen, zoals zon- en windenergie, moeten helpen de de duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Nieuwe typen accu’s hebben elektrische auto’s mogelijk gemaakt en maken het ook mogelijk om energie thuis op te slaan. Tegelijk is in Nederland een grote energietransitie op gang gekomen nu de mogelijkheden om gas te winnen uitgeput raken.

Deze ontwikkelingen maken het mogelijk om lokaal, dichtbij de gebruiker, energie op te wekken en te bewaren. De energie-infrastructuur staat daardoor aan de vooravond van ingrijpende veranderingen. Al deze veranderingen vragen om technologische innovaties. Tieltjes draagt hieraan bij door mee te denken met haar klanten en oplossingen te ontwikkelen voor veeleisende toepassingen.

Weinig sectoren zijn zo sterk in ontwikkeling als de energievoorziening. Hernieuwbare vormen, zoals zon- en windenergie, moeten helpen de de duurzaamheidsdoelstellingen te behalen. Nieuwe typen accu’s hebben elektrische auto’s mogelijk gemaakt en maken het ook mogelijk om energie thuis op te slaan. Tegelijk is in Nederland een grote energietransitie op gang gekomen nu de mogelijkheden om gas te winnen uitgeput raken. Deze ontwikkelingen maken het mogelijk om lokaal, dichtbij de gebruiker, energie op te wekken en te bewaren. De energie-infrastructuur staat daardoor aan de vooravond van ingrijpende veranderingen. Al deze veranderingen vragen om technologische innovaties. Tieltjes draagt hieraan bij door mee te denken met haar klanten en oplossingen te ontwikkelen voor veeleisende toepassingen.

Al jaren actief in de energiesector

Al vele jaren bouwt Tieltjes mee aan de oplossingen van de toekomst. Zo hebben we ook bijgedragen aan oplossingen voor manieren van grootschalige energieopwekking. Maar ook voor nieuwe toepassingen voor kleinschalige energieopwekking wordt gebruik gemaakt van onze expertise. Met name op het gebied van de fabricage van precisie onderdelen.

  • Ervaring in de energiebranche.
  • Track record voor kritische toepassingen
  • Tieltjes denkt mee vanaf het eerste ontwerp en draagt bij aan veilige en betrouwbare systemen
  • Innovatiekracht door kennis en ervaring