Lucht- en ruimtevaart

Geen ruimte voor fouten

High end onderdelen voor de lucht- en ruimtevaart

De innovaties in de luchtvaartsector zijn erop gericht om vliegtuigen schoner, stiller en slimmer te maken. Tieltjes draagt daaraan bij door haar klanten te voorzien van high end onderdelen. We passen  innovatieve materialen toe, we verleggen grenzen bij de bewerking daarvan en we beheersen het gehele proces tot in de details. Dat heeft ons gemaakt tot wat we vandaag zijn: een vertrouwde partner voor gerenommeerde lucht- en ruimtevaart klanten. Niet alleen bij de ontwikkeling van nieuwe producten, maar ook voor de onderhouds- en modificatiebehoeften gedurende de levensduur.

Kwaliteit- en procesbeheersing vormt bij Tieltjes een integraal onderdeel van het productieproces. Niet alleen de fysieke producten zijn van zeer hoog niveau, ook de bijbehorende technische documentatie voldoet aan de hoogste eisen. Deze aandacht voor detail is terug te zien in de moderne fabriek waarin de productie in geconditioneerde omstandigheden plaatsvindt. Tieltjes beschikt daarbij over een moderne cleanroom. Door het verspaningsproces volledig te beheersen slagen we er in om te voldoen aan de hoogste reinheidseisen.

De innovaties in de luchtvaartsector zijn erop gericht om vliegtuigen schoner, stiller en slimmer te maken. Tieltjes draagt daaraan bij door haar klanten te voorzien van high end onderdelen. We passen  innovatieve materialen toe, we verleggen grenzen bij de bewerking daarvan en we beheersen het gehele proces tot in de details. Dat heeft ons gemaakt tot wat we vandaag zijn: een vertrouwde partner voor gerenommeerde lucht- en ruimtevaart klanten. Niet alleen bij de ontwikkeling van nieuwe producten, maar ook voor de onderhouds- en modificatiebehoeften gedurende de levensduur. Kwaliteit- en procesbeheersing vormt bij Tieltjes een integraal onderdeel van het productieproces. Niet alleen de fysieke producten zijn van zeer hoog niveau, ook de bijbehorende technische documentatie voldoet aan de hoogste eisen. Deze aandacht voor detail is terug te zien in de moderne fabriek waarin de productie in geconditioneerde omstandigheden plaatsvindt. Tieltjes beschikt daarbij over een moderne cleanroom. Door het verspaningsproces volledig te beheersen slagen we er in om te voldoen aan de hoogste reinheidseisen.

Precisie verspaning voor veeleisende toepassingen

Tieltjes is gespecialiseerd in het seriematig produceren van precisieonderdelen met behulp van verspaningstechnologie. Uitgangspunt is daarbij een continue hoge kwaliteit. Ook als er sprake is van moeilijkere producten qua materiaalgebruik, vorm of toleranties, voldoet elk product aantoonbaar aan de gestelde eisen. Daarmee zijn we een betrouwbare partner voor de lucht- en ruimtevaart. Onderstaand een aantal mogelijke toepassingsbieden:

  • Motoronderdelen en -subsystemen
  • Fuel Systems
  • Actuators
  • Sensoren
  • Interieurdelen
  • Blisks en impellers