Halfgeleider industrie

Sneller, slimmer en goedkoper produceren door samenwerking en digitalisering

Voorop lopen door samen te werken

Met het doorvoeren van digitalisering in het ontwerp en productieproces speelt Tieltjes in op de noodzaak tot steeds betere samenwerking binnen de keten van de maakindustrie. De halfgeleiderindustrie heeft behoefte aan toeleveranciers die snel, slim en kosteneffectief werken. De technologische ontwikkelingen in de sector leiden tegelijk tot uitdagende eisen ten aanzien van reinheid en geometrische maatvoering van componenten. Onze vakmensen denken mee van het eerste concept tot de 

uiteindelijke seriematige productie van uw onderdelen. In overleg  bepalen we de te gebruiken materialen en de productiestrategie. Met onze jarenlange ervaring en optimale procesbeheersing kunnen wij een constant hoge kwaliteit en reinheid garanderen. Niet alleen op het technisch vlak werken we nauw met onze klanten samen. Net zo belangrijk is het logistieke proces waarmee we volgens afspraak just-in-time kunnen leveren op de door u gespecificeerde bestemming.

 

Met het doorvoeren van digitalisering in het ontwerp en productieproces speelt Tieltjes in op de noodzaak tot steeds betere samenwerking binnen de keten van de maakindustrie. De halfgeleiderindustrie heeft behoefte aan toeleveranciers die snel, slim en kosteneffectief werken. De technologische ontwikkelingen in de sector leiden tegelijk tot uitdagende eisen ten aanzien van reinheid en geometrische maatvoering van componenten. Onze vakmensen denken mee van het eerste concept tot de uiteindelijke seriematige productie van uw onderdelen. In overleg  bepalen we de te gebruiken materialen en de productiestrategie. Met onze jarenlange ervaring en optimale procesbeheersing kunnen wij een constant hoge kwaliteit en reinheid garanderen. Niet alleen op het technisch vlak werken we nauw met onze klanten samen. Net zo belangrijk is het logistieke proces waarmee we volgens afspraak just-in-time kunnen leveren op de door u gespecificeerde bestemming.

 

Uw verwachtingen overtreffen, dat is ons doel

Jezelf elke dag opnieuw verbeteren en zorgen voor een continue hoge kwaliteit; dat is waar Tieltjes Precision Parts voor staat. We voldoen aan de hoogste eisen, verleggen technische grenzen en komen onze afspraken voor de tijdige levering na.

  • Hoge precisie verspaning
  • Moderne cleanroom, voldoet aan grade 2 reinheid
  • Nauwkeurige registratie en documentatie
  • ‘State of the art’ meetlab
  • ISO certificering voor kwaliteit en milieu