Interieur design

Aandacht voor detail

Exclusief design dat vraagt om vakmanschap

Als designer werp je al je ervaring, creativiteit en passie in de strijd om voor de klant een onderscheidend of exclusief interieur te ontwerpen. Over alle aspecten is nagedacht en het ontwerp wordt dan ook met enthousiasme ontvangen door de directeur van het kantoorgebouw of de eigenaar van het luxe jacht. Nu komt het erop aan dat het ontwerp in de

praktijk zo wordt uitgevoerd als het is bedoeld. Het antwoord dat Tieltjes geeft op de creatieve waarde die in de designfase is ontstaan is aandacht en vakmanschap. Het is onze passie om het onderdeel of product met zoveel aandacht en liefde te produceren dat het resultaat geheel voldoet aan de verwachtingen van de designer en bijdraagt aan een prachtig eindresultaat.

Als designer werp je al je ervaring, creativiteit en passie in de strijd om voor de klant een onderscheidend of exclusief interieur te ontwerpen. Over alle aspecten is nagedacht en het ontwerp wordt dan ook met enthousiasme ontvangen door de directeur van het kantoorgebouw of de eigenaar van het luxe jacht. Nu komt het erop aan dat het ontwerp in de praktijk zo wordt uitgevoerd als het is bedoeld. Het antwoord dat Tieltjes geeft op de creatieve waarde die in de designfase is ontstaan is aandacht en vakmanschap. Het is onze passie om het onderdeel of product met zoveel aandacht en liefde te produceren dat het resultaat geheel voldoet aan de verwachtingen van de designer en bijdraagt aan een prachtig eindresultaat.

Onderscheidend door materiaalkeuze, productietechniek en afwerking

In overleg met de designer bepalen we de productietechniek, het te gebruiken materiaal en de nabehandeling. Daarbij houden we rekening met de eisen die de toepassing stelt. Aan welke omstandigheden zal het product worden blootgesteld, hoe zal het zich houden bij veroudering en hoe kan het product op een zo efficiënt mogelijke wijze worden geproduceerd. Daarbij kan onze klant altijd rekenen op onze beloften:

  • Precisie onderdelen van het hoogste niveau
  • Constante kwaliteit
  • Leverbetrouwbaarheid gegarandeerd
  • Duurzame productie
  • Betrokkenheid gedurende het hele proces