English
Deutsch
   

Welkom
Tieltjes is sinds 1969 leverancier voor draai- en freeswerk. Vanaf de oprichtingsdatum werd voornamelijk gewerkt voor diverse keuken- en verwarmingsindustrieŽn.

Met de komst van onze eerste CNC draaimachine in 1985 kwamen de eerste aanvragen voor hoogwaardige producten binnen. Het machinepark werd jaar op jaar gemoderniseerd, uitgebreid en het klantenbestand werd internationaal en groeide mee.

Medio 2006 is het bedrijf te klein bevonden voor de toekomstplannen en is besloten voor een derde verhuizing. Op onze nieuwe locatie is onder andere geÔnvesteerd in een ultramoderne meetkamer.

Vele van de huidige 98.000 beschikbare productie-uren worden ingezet voor het draaien en frezen van complexe en precieze roestvrij stalen producten voor de ĒMass, Flow and PressureĒ industrieŽn. Het streven is op termijn de maximum te bewerken afmeting aanzienlijk te gaan vergroten door te investeren in grotere moderne meer-assige machines.

 

--Nieuw in ons bedrijf--Twee meetmachines "Crysta Apex S7106" van Mitutoyo, voorzien van automatisch indexeerbare meetkop en mogelijkheid tot scannend meten...Nu ook product traceerbaarheid middels lasergraveren met onze "Trotec Speedmarker 1300" o.a.voorzien van rondgraveermodule--Nieuwe site is in aanbouw maar onze promotiefilm "Van eindgebruiker naar ontwerp" is al gereed. Vanaf 22 november 2015 o.a.op YouTube "Tieltjes Precision Parts"--